Packa pappas kappsäck


Den blomstertid nu kommer


Ibland somnar man mitt i leken


Hunden låter bääää


Så här ser man ut när man har ätit köttfärssås


Oh vilken liten.


I söndags var vi och hälsade på Viggos tjejkompis med familj. Vi var beredda på tjafs om leksaker m.m. men icke. Ellen och Viggo lekte fint och busade med varandra. De lärde varandra några tricks också och tränade på att gå fram och tillbaka i hallen. Ellen är numera storasyster till en liten liten sötnos. Viggo pillade lite på bebisens fötter och kikade på henne. Han funderade nog lite på vad det är för en liten filur.

Bitefight


Mio ledsnade på att Viggo va så snål på sina leksaker så han bet till ordentligt. Innan Mio åkte hem så kramades killarna och var sams så vi ska nog våga ha dem i samma rum igen.

Dragkamp


Torsdag - lördag hade vi besök av Viggos kompis Mio med familj. Viggo vaktade sina leksaker hela tiden. Om Mio skulle gunga i gungstolen så ville Viggo också gunga. Här på bilden så slåss de om verktygslådan.

Herre på täppan


Soliga dagar är det fullt med barn i stadsparken så då gäller det att hålla sig framme så att man får plats på favvo grejerna.

Vår eller är det redan sommar?


Morsdag

Viggo hade slagit på stort och köpt en zumba box samt en bok om Minnesota 

Paket leverans


Tripp trapp

För tillfället bor Viggos stol på köksbordet eller balkongen....
Klätterapan klättrar upp på stolen och sedan upp på köksbordet. Om vi glömmer att skjuta in köksstolarna så klättrar han även på dem. Vi bara väntar på att han ska komma på hur man drar ut dem.

TITT UT eller som Viggo säger Titt tuuut


RSS 2.0