Tut tut låter motorcykeln


Viggo klättrar nu själv upp på alla olika grejer som finns på lekplatserna. Alla olika fordon låter tut tut.
Nu har basiluskerna attackerat Viggo. Näsan rinner som tusan men det verkar vara så för alla barnen på förskolan just nu.

Mini shopparen


Viggo tycker att det är mycket roligare att handla mat om han får dra vagnen samt hjälpa till med att plocka upp varorna på bandet.

Kung på fasanen




Förskolestarten har gått fantastisk bra. Viggo har varit helt själv fredag, måndag och tisdag på förskolan. Han säger glatt hej då när vi lämnar och är glad och självgående på förskolan. Han föredrar att hänga med de äldre grabbarna på förskolan och dansa till Popular. Har dock ett problem och det är att varje dag vi kommer för att hämta så är Viggos strumpor borta och går inte att hitta. För andra dagen i rad har Viggo fått gå hem utan strumpor i skorna. Måste nog ta och köpa ett stort gäng med strumpor på loppis om det ska fortsätta så här...
Viggo har fått för sig att han inte ska åka vagn. Han drar själv vagnen till och från förskolan varje dag. Vi får se till att gå i tid så att vi hinner till jobbet så att Viggo får gå om han nu vill det.

Spjälsängen


När pappan var borta på festival fick Viggo sova i dubbelsängen. När pappan kom hem fick han försöka övertyga Viggo om att spjälsängen är jätte mysig. Viggo är åter igen förvisad till själsängen. Få se hur det blir nu när pappan ska åka bort snart igen.

Ínskolning


Nu har Viggo blivit så stor att han har fått börja på förskola. Inskolningen har gått jätte bra. Viggo ska numera sitta på en liten stol och äta spagetti m.m. med kniv och gaffel samt dricka ur glas. Han ska också gå på pottan och låta sig nattas av förskolepersonalen. På måndag åker pappan på konferens till Finland så då måste Viggo klara sig själv på förskolan hela dagen.

Brynäs


Pappas lilla Brynäsfan

Länna badet


Vi har hittat vår favorit strand. Lagom mycket folk, lagom nära, sandstrand, varmt i vattnet och barnvänligt.

Hemma hos Alva


Hemma hos Alva finns det massor med roliga leksaker.

Gävle


I juli besökte vi också Per och Annika som bor i Gävle. 

På besök hos Alex


Hannes, viggo, Alex och Tobias

John Deere


Viggo tycker att det är lika kul att åka gräsklippare som sin pappa.

Dags för lite uppdatering




I juli var vi i Värmland på semester. I bland är man glad och i bland är man arg.

RSS 2.0